Privacy verklaring

Wij erkennen het belang van de bescherming van de privacy van persoonlijke informatie. We hebben het beleid en de redelijke veiligheidsmaatregelen ingevoerd om de informatie die u verstrekt te beschermen. Wanneer u een account bij ons registreert, geeft u toestemming om dit proces en voorgelegd persoonlijke gegevens in overeenstemming met dit privacybeleid.

Dit privacybeleid is van toepassing op alle beschermde persoonlijke gegevens verzameld, bewaard of gebruikt door ons.

Welke informatie we verzamelen

We verzamelen persoonlijke gegevens van bezoekers die hun gegevens (naam, geslacht, adres, telefoonnummer (s), e-mail, enz.) om een ​​account aan te maken.
Registreren
Hoe wij de informatie die u verstrekt
gebruiken
Als u uw persoonlijke gegevens geven ons, dan met uw toestemming, zullen we deze informatie gebruiken om u op de hoogte van onze speciale evenementen of promoties te houden, en / of elke volgorde die u mag plaatsen verwerken. Anders kunnen wij geen informatie die u ons verstrekt

Wij delen uw informatie met andere

We zullen nooit onze klanten namen, adressen, e-mailadressen of andere persoonlijke gegevens verkopen, verhuren of openbaar maken aan een andere entiteit. Tenzij wij daartoe verplicht door de wet of in verband met een rechtszaak of gerechtelijke procedure.
Terug